Verzending en levering

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Uw bestelling wordt bij ons verwerkt zodra de betaling binnen is. Wij streven ernaar om het product binnen 3 werkdagen te versturen. De levertijd van onze vervoerder is 1-2 dagen en daarmee verwachten wij dat u het product binnen 5 werkdagen ontvangt.

Wat als de levertijd niet wordt gehaald?

In 95% van de gevallen gaat alles goed en levert onze vervoerder de pakketten binnen de beloofde levertijd. Dit betekent daarmee ook dat in 5% van gevallen het pakket niet binnen de beloofde levertijd niet wordt bezorgd.

Is uw pakket niet binnen de beloofde levertijd bezorgd? Geduld wordt beloond! In de meeste gevallen is uw pakket vertraagd op het distributiecentrum van de vervoerder. De vervoerder hanteert als richtlijn dat zij vertraagde pakketten binnen 5 werkdagen na de beloofde leverdatum alsnog proberen te bezorgen. Mocht u uw pakket niet hebben ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om 5 werkdagen te wachten.

Mocht u er ondanks alles toch niet helemaal gerust op zijn dat uw pakket nog geleverd gaat worden of is de termijn van 5 werkdagen al verstreken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen met onze vervoerder zullen wij er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Het product zal worden verzonden via pakketpost van PostNL. Hiervoor dient iemand aanwezig te zijn op het afleveradres, om het pakket in ontvangst te nemen. Bent u (onverhoopt) niet thuis? Dan laat de bezorger een briefje in uw brievenbus achter met de vervolg actie. De bezorger heeft namelijk drie opties: het pakket bij uw buren afleveren, het pakket op het postkantoor afleveren waar u het kunt afhalen of op een later tijdstip nog eens langskomen.

Heeft u nog andere vragen?

Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Van maandag tot vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 18:00 uur op het telefoonnummer 085-1309159 of via onze contactpagina. In alle gevallen zullen wij er naar streven u zo snel mogelijk van dienst te zijn!