Nu te koop

Shorereel
€99,- incl. BTW

Nu te koop

EV Reel
€99,- incl. BTW

Coming Soon

RV Reel
Voor de camper

De Shorereel

De Shorereel is ontworpen om de kabel alleen bij de stekkers vast te pakken tijdens het aan- en loskoppelen van en naar het walstroompunt. Vuile handen en kleding zijn niet langer een probleem. Het gebruik van de Shorereel voorkomt dat de kabel in de war raakt. De Shorereel wordt geleverd met een handig dockingsysyteem, zodat deze gemakkelijk opgeborgen kan worden en de kabel niet heen en weer schuift tijdens een vaart. Met de grote opkomst van elektrische boten hebben veel boten zelfs wel meerdere kabels. De Shorereel biedt hier een perfecte opslagmethode voor.

99.00 (prijs incl. 21% BTW)

Z

Nooit meer vieze handen

Dankzij de Shorereel hoeft de (vaak vieze) kabel niet meer aangeraakt te worden.

Z

Nooit meer knopen in de kabel

Door het handige oprolsysteem zullen er nooit meer knopen in de kabel komen. Dit verlengt ook de levensduur van de kabel.

Z

Bespaart opbergruimte

Omdat de kabel netjes om de Shorereel gewikkeld zit wordt er veel meer opslagruimte gecreëerd.

Er bestaat nog GEEN goed opbergsysteem voor een elektrische laadkabel

Het Probleem

De meeste schippers rollen hun laadkabels met de hand op of proppen ze los in een tas. Deze grote kabels kunnen zo niet efficiënt opgeborgen worden. Het neemt zo altijd meer ruimte in beslag dan eigenlijk nodig is. In deze gevallen raakt de kabel vaak in de knoop en hoe langer je er mee wacht om hem uit de knoop te halen, hoe meer de kabel in de war raakt. Dit kan ook nog een negatieve invloed hebben op de levenduur van de kabel.

Daarnaast gebeurt het opladen altijd buiten en ligt de kabel voor langere tijd open en bloot op, over, naast en door de kade. Op de kade kan deze kabel erg nat en vies worden. In dit geval is het weer opbergen van de kabel geen pretje. Je handen en je kleding worden ook vies en nat en ook de plek waar je kabel opbergt wordt ook erg vuil.

De Shorereel is hét opbergsysteem voor de elektrische laadkabel

Gebruiksaanwijzing Shorereel

De Shorereel biedt een perfecte oplossing voor het opbergen van de elektrische laadkabel

De Oplossing

De beperkte oplossingen die momenteel beschikbaar zijn, voornamelijk kabeltassen of -dozen, bieden niet veel voordelen en lossen geen van de bovenstaande problemen op. Ze bieden wel een mooie opslagmethode aan, maar om de kabel eenmaal in de doos of tas te krijgen is vaak juist een hoop gedoe. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom ze niet veel worden gebruikt en de kabel in de opslag wordt gegooid.

De Shorereel

De Shorereel is juist ontworpen om alle bovenstaande pijnpunten aan te pakken. Met de Shorereel hoeft de kabel niet meer handmatig opgerold te worden. Alleen de handgrepen hoeven aangeraakt te worden. Zo hoeft de vieze kabel niet aangeraakt te worden waardoor je handen en kleding schoon blijven.

De kabel kan ook niet in de knoop raken door het handige oprol systeem van de Shorereel. Hierdoor gaat de kabel langer mee en het voorkomt ergernissen van het elke keer uit de knoop halen. De Shorereel wordt geleverd met een handig dockingsysyteem, zodat deze gemakkelijk opgeborgen kan worden en de kabel niet heen en weer schuift tijdens een vaart.

shorereel

Bestel de Shorereel